Heb jij binnenkort een feest en moet je deze organiseren en heb je daarbij catering Zuid Holland nodig? Dan is het verstandig dit artikel even goed door te lezen. In dit artikel wordt uitgelegd welke soorten catering er allemaal zijn en welke soorten je allemaal kunt inhuren hierdoor hoef jij niet meer te twijfelen welke catering je inhuurt aangezien je jouw keuze al hebt gemaakt. Er zijn veel verschillende soorten mogelijkheden. Je kunt een kraam huren maar je kunt ook van te voren eten laten bezorgen waardoor je een buffet creëert. Er zijn dus tal van mogelijkheden. Het is aan jouw waar je voor kiest. Welke keuze je maakt hangt van verschillende dingen af. In dit artikel wordt onderscheidt gemaakt tussen buffet/bbq en een kraam/foodtruck.

Een buffet

Een buffet of bbq is erg handig en is niet erg duur. Tenminste het ligt er maar net aan wat je besteld hebt, biefstuk zal duurder zijn dan hamburgers. Het is ontzettend handig om een aantal bbq’s te huren met de benodigde spullen en eten. Je kunt stokbrood voorgesneden bestellen met verder allerlei soorten vlees en vis. Je zet de bbq aan, gaat erachter staan er verzorgt jouw vrienden en vriendinnen of familie een heerlijke maaltijd. Je kunt naast een bbq ook een compleet buffet bestellen. Dit kunnen salades zijn, pasta’s maar ook complete gerechten zoals van de Chinees. Catering kan dus op allerlei soorten manieren. Over het algemeen is dit een stuk goedkoper dan een kraam of foodtruck, hierbij moet namelijk ook het personeel nog worden betaald. Het is aan jou om een keuze te maken tussen een bbq of buffet indien je voor deze mogelijkheden gaat. het is verstandig eerst recensies te lezen op het internet voordat je in zee gaat met een catering bedrijf.

Foodtruck

Een foodtruck is erg leuk als je indruk wilt maken op jouw gasten. Hoe gaaf is het als ze vers eten krijgen van een kraam of foodtruck. Dit is toch wel de perfecte catering als het gaat om een knalfeest. Het creëert een mooie ambiance en gezelligheid. Iedereen lekker wijnen , biertjes drinken en vervolgens een hapje eten. Er zijn veel verschillende opties als het op foodtrucks aankomt. Je zou kunnen denken aan een patatkraam maar ook aan een vietnamese kraam. Je kunt er ook voor kiezen om een pizza bus in te huren. Dit zal waarschijnlijk een stuk duurder worden. Je moet ook goed nadenken of je mensen onbeperkt eten laat halen of dat je iedereen bij binnenkomst een muntje geeft waar ze een maaltijd mee kunnen halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *